Back to All Events

Potilaan parhaaksi -millaisilla ratkaisuilla hoidetaan tulevaisuuden potilaita?

  • Health Innovation Village - GE Healthcare Finland 2 Kuortaneenkatu Helsinki, 00510 Finland (map)

Montiseran perustaja ja Liiketoiminnan kehittämisjohtaja Heikki Vuorikoski on yhtenä puhujista Mediuutiset-tapahtumassa Helsingissä 8. helmikuuta 2017. Vuorikoski puhuu TEEMA 2. KEHITTYVÄ LÄÄKEHOITO JA HOITOPROSESSIT -osiossa otsikolla "Metsäteollisuuden sivuvirrasta patentoiduksi alavirtsatielääkkeksi: Case Montisera Oy".

Tapahtuma on terveysalan ammattilaisille suunnattu. Puhujina mm. Aarno Palotie, FIM; Lasse Leino, DelSiTech; Mirva Antila, IBM Finland; Antti Kivelä, Sitra; ...

"Lääkealalle ja alan ammattilaisille on tarjolla paljon uusia keinoja hoitaa potilaita yhä paremmin ja vaikuttavammin. Tulossa on paljon uutta, esimerkiksi entistä kehittyneemmät täsmähoidot ja lääke-laite –yhdistelmät, big data, robotisaatio, älypillerit, etähoito ja 3D-tulostus.

Tule kuulemaan alan asiantuntijoilta, kuinka luovia kaiken uuden keskellä, mikä on tärkeää ja miten kannattaa kehittää omaa ammattitaitoaan. Tapahtumassa saat kattavan katsauksen myös alalla toimivien uusien yritysten innovaatioihin ja siihen mitä ne tarjoavat nyt ja lähivuosina.
Tilaisuudessa on mahdollisuus verkottua kattavasti alan eri ammattilaisten kanssa."

Lisätietoja ja linkki ilmoittautumiseen täällä.


Koulutus järjestetään osoitteessa Health Innovation Village, GE Healthcare Finland, Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki.

Tilaisuuden hinta 150 euroa + (alv 24%)

Lisätietoja tapahtumasta
Riikka Heinonen
040 342 4693
etunimi.sukunimi@mediuutiset.fi

Mediuutiset on terveysalan ammattilaisten sitoutumaton uutis- ja ajankohtaismedia, joka koostuu painetusta lehdestä, digilehdestä ja tapahtumista. Painettu lehti ilmestyy 35 kertaa vuodessa, ja sen jakelu on noin 23 000. Mediuutisten koko sisältö ja ajankohtaisimmat uutiset löytyvät osoitteesta summa.mediuutiset.fi.