tapahtuma

Filtering by: tapahtuma

Kasvu Open Carnival 2017
Oct
25
to Oct 26

Kasvu Open Carnival 2017

  • Jyväskylän Paviljonki (map)
  • Google Calendar ICS

Montisera presenting its award winning Bioeconomy solutions - spruce saw dust as a novel source for curing lower urinary tract syndromes


Kasvu Open is the largest project for sparring eager to grow companies with growth experts in Finland. Throughout the competition every eager to grow company has an opportunity to present own growth plan to a great number of experts free of charge. As a result, companies have a clarified growth plan, enlarged network of the best possible growth venture experts and investors in the country.

Earlier this year Montisera was awarded as the Best Bioeconomy growth company in Finland. As a result, we are presenting our solutions at our booth in Kasvu Open Carnival 2017, a two-day grande finale of Kasvu Open. The venue is Jyväskylän Paviljonki, Finland.

More information about the event at their web pages, here.

Join us at this marvellous event and register here!

View Event →
Potilaan parhaaksi -millaisilla ratkaisuilla hoidetaan tulevaisuuden potilaita?
Feb
8
1:30 PM13:30

Potilaan parhaaksi -millaisilla ratkaisuilla hoidetaan tulevaisuuden potilaita?

  • Health Innovation Village - GE Healthcare Finland (map)
  • Google Calendar ICS

Montiseran perustaja ja Liiketoiminnan kehittämisjohtaja Heikki Vuorikoski on yhtenä puhujista Mediuutiset-tapahtumassa Helsingissä 8. helmikuuta 2017. Vuorikoski puhuu TEEMA 2. KEHITTYVÄ LÄÄKEHOITO JA HOITOPROSESSIT -osiossa otsikolla "Metsäteollisuuden sivuvirrasta patentoiduksi alavirtsatielääkkeksi: Case Montisera Oy".

Tapahtuma on terveysalan ammattilaisille suunnattu. Puhujina mm. Aarno Palotie, FIM; Lasse Leino, DelSiTech; Mirva Antila, IBM Finland; Antti Kivelä, Sitra; ...

"Lääkealalle ja alan ammattilaisille on tarjolla paljon uusia keinoja hoitaa potilaita yhä paremmin ja vaikuttavammin. Tulossa on paljon uutta, esimerkiksi entistä kehittyneemmät täsmähoidot ja lääke-laite –yhdistelmät, big data, robotisaatio, älypillerit, etähoito ja 3D-tulostus.

Tule kuulemaan alan asiantuntijoilta, kuinka luovia kaiken uuden keskellä, mikä on tärkeää ja miten kannattaa kehittää omaa ammattitaitoaan. Tapahtumassa saat kattavan katsauksen myös alalla toimivien uusien yritysten innovaatioihin ja siihen mitä ne tarjoavat nyt ja lähivuosina.
Tilaisuudessa on mahdollisuus verkottua kattavasti alan eri ammattilaisten kanssa."

Lisätietoja ja linkki ilmoittautumiseen täällä.


Koulutus järjestetään osoitteessa Health Innovation Village, GE Healthcare Finland, Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki.

Tilaisuuden hinta 150 euroa + (alv 24%)

Lisätietoja tapahtumasta
Riikka Heinonen
040 342 4693
etunimi.sukunimi@mediuutiset.fi

Mediuutiset on terveysalan ammattilaisten sitoutumaton uutis- ja ajankohtaismedia, joka koostuu painetusta lehdestä, digilehdestä ja tapahtumista. Painettu lehti ilmestyy 35 kertaa vuodessa, ja sen jakelu on noin 23 000. Mediuutisten koko sisältö ja ajankohtaisimmat uutiset löytyvät osoitteesta summa.mediuutiset.fi.

View Event →